Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vimbodí i Poblet difon entre el veïnat les mesures de consum preventives pel coronavirus

Es tracta de mesures a seguir per adquirir aliments i productes farmacèutics de primera necessitat

Ajuntament de Vimbodí i Poblet Ajuntament de Vimbodí i Poblet ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Març 2020 20:06

Per tal d’evitar la propagació del Coronavirus-Covid-19, l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet recomana a la gent gran i persones amb vulnerabilitat del municipi, quedar-se a casa i evitar la presència a espais públics.

Seguint el pla d’actuació marcat entre Ajuntament i el comerç local, el consistori informa de les mesures a seguir per adquirir aliments i productes farmacèutics de primera necessitat: Fer cua a l’exterior de l’establiment i evitar aglomeracions a l’interior; respectar la distància de seguretat (1’5 -2 m); evitar anar a comprar amb infants i/o persones grans o amb problemes de salut.

Després de manipular objectes, sobretot a llocs públics, s'avisa que cal abstenir-se de tocar-se la boca, el nas i els ulls sense haver-se rentat abans les mans. Com a mesura de protecció eficaç, també es recorda que cal rentar-se sovint les mansi i que, sempre que sigui possible, cal evitar el desplaçament fora del municipi.

L’adquisició de productes de primera necessitat es pot realitzar als següents comerços locals seguint l’horari habitual: Ca la Cova, Cal Silo, Ca la Irene, Forn de Pa Caixal, Llibreria Guixots, Ca la Tebas i Farmàcia Duch.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: