Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP demana retirar les banderes espanyoles de les principals places de Tarragona

El grup municipal també reclama que no es pengi al balcó del consistori a les festes de Sant Magí i Santa Tecla

La CUP reclama que es retirin les banderes espanyoles de la plaça Imperial Tàrraco i la plaça de la UNESCO La CUP reclama que es retirin les banderes espanyoles de la plaça Imperial Tàrraco i la plaça de la UNESCO CUP TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dimarts, 04 Febrer 2020 17:44

La CUP de Tarragona ha demanat a l'alcalde Pau Ricomà que retiri immediatament les banderes espanyoles de la plaça Imperial Tarraco i la plaça de la UNESCO, que consideren "totalment prescindible". Els cupaires consideren que és "incongruent i injustificat" que un govern republicà les mantingui amb l'argument que es van situar a les principals entrades de la ciutat, com ha respost el consistori a una petició d'informació que la CUP va fer a l'alcaldia el passat 8 de gener.

També demanen que la bandera espanyola deixi de presidir el balcó principal de l'Ajuntament de Tarragona durant les festes de Sant Magí i Santa Tecla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: