Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell Comarcal del Baix Penedès contracta 51 persones

Aquesta és la convocatòria de plans d'ocupació que s’han pogut realitzar més contractacions 

Foto de grup de totes les persones contractades amb el president i la consellera d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès Foto de grup de totes les persones contractades amb el president i la consellera d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès CCBP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Gener 2020 16:17

Un total de 51 persones han estat contractades pel Consell Comarcal del Baix Penedès a través dels programes d’ocupació 'Treball i Formació' i 'Enfeina’t'. Aquestes persones treballaran als 14 municipis de la comarca realitzant tasques administratives o de manteniment i al Consell Comarcal per realitzar de forma coordinada serveis que la comarca necessita. Els contractes tenen una durada de 6 mesos o d’un any en funció del progarma.

Els programes

En concret, a través del programa 'Treball i Formació' s’han contractat 24 persones i una coordinadora. Les persones contractades a través d’aquest programa realitzaran una formació transversal de 60 hores en aptituds professionals que compaginaran amb la realització de tasques. A través del programa 'Enfeina’t' s’han contractat 24 persones més i una coordinadora que treballaran als diferents municipis. A més s’ha contractat un tècnic AODL (Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local) per tal de coordinar tots aquests programes.

En l'acte de presentació d'avui, al Centre Cívic l'Estació del Vendrell, el president del Consell Comarcal, Joan Sans, ha destacat la prioritat d’actuació en l’àmbit de l’ocupació a la comarca i que "en aquesta convocatòria dels programa d’ocupació s’han pogut contractar més persones que cap altra vegada abans." El president ha demanat a tots els assistents que aprofitin aquesta oportunitat per donar-se a conèixer i agafar experiència per després tenir noves oportunitats de trobar feina.

Per la seva banda, la consellera comarcal d’Ocupació, Xus Sequera, ha recordat que el Baix Penedès continua sent la comarca amb més atur de Catalunya i que actualment s’està parlant amb el Departament de Treball de la Generalitat per poder accedir a més programes d’ocupació i formació. De fet, Sequera ha celebrat que, després de molt de temps, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) hagi atorgat aquests nous programes.

El president del Consell Comarcal, Joan Sans, i la consellera comarcal d'Ocupació, Xus Sequera, han presentat al Centre Cívic l'Estació els nous plans d'ocupació als treballadors (J.C.) : 

Joan Sans i Xus Sequera treballadors

Tercera convocatòria de la 'Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès'

Properament s’iniciarà la tercera convocatòria del projecte 'Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès' amb l’objectiu de donar formació i orientació a 225 persones de la comarca. Aquest innovador programa ha aconseguit fins ara un índex d’inserció laboral superior al 50%, tal i com ha remarcat el president Joan Sans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: