Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou lamenta l’accident a la química i dona un missatge de tranquil·litat a la població

L'Ajuntament i dependències municipals tindran les banderes a mig pal, en senyal de dol

L'Ajuntament i dependències municipals tindran les banderes a mig pal, en senyal de dol L'Ajuntament i dependències municipals tindran les banderes a mig pal, en senyal de dol AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Gener 2020 07:07

L’Ajuntament de Salou lamenta profundament l’accident ocorregut dimarts a l'empresa química de la Canonja, a la vegada que se solidaritza amb les persones afectades i els ferits, arran dels fets.

El consistori informa que va seguir al llarg de la tarda de dimarts les diverses informacions que es generaven des del centre superior de coordinació i informació de l’estructura de Protecció Civil de Catalunya, CECAT, tot constatant que la població "no va córrer cap risc en cap moment".

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, “tots els serveis municipals i Policia Local van actuar tenint en compte les directrius i informacions que anaven rebent del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya”. L’edil ha afegit que, l'endemà dimecres, hi havia plena normalitat al municipi i que els serveis van funcionar sense incidències. La normalitat no es va veure afectada, malgrat l’accident.

Dol oficial

L'Ajuntament de Salou i dependències municipals tindran les banderes a mig pal, en senyal de dol, decretat dimecres i dijous, tot el dia, per la Generalitat a tot Catalunya, El motiu són les morts arran de l'explosió d'una indústria química, que va tenir lloc, dimarts, a la Canonja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: