Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Vendrell dona llum verda a la creació d'una oficina d'atenció a les entitats

El ple també aprova la creació de la Comissió d'Art per donar suport professional a les arts plàstiques i visuals del municipi

Ple de l'Ajuntament del Vendrell celebrat el 25 de novembre Ple de l'Ajuntament del Vendrell celebrat el 25 de novembre CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Novembre 2019 12:26

El plenari de Ajuntament del Vendrell va aprovar ahir per unanimitat la resolució presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya per crear una oficina d'atenció a les entitats culturals, educatives, esportives, socials, de veïns, etc.

La sessió plenària també va acordar la creació de la Comissió d'Art i el nomenament dels seus membres. La regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, va explicar la voluntat de la regidoria de disposar d’un suport professional, especialitzat en el món de l’art per l’assessorament, informació i col·laboració de les arts plàstiques i visuals al Vendrell.

Aquesta comissió estarà integrada per Silvia Vaquero Martín, regidora de Cultura; Enric Rovira Canela; Camil·la Pérez Salvà; José Luis Espina Suárez; Lluís Camell Ràfols; Carol Palau Martínez; Àngels Rodon Tous i Mónica Cirbian Serramià, que actuarà de secretària. Es dotarà també d’un reglament regulador. Aquest punt va rebre 12 vots a favor (govern+ Primàries), 2 abstencions (JxV) i 6 vots en contra (SP-ERC).

El ple es va iniciar fent pública una declaració institucional de suport de tots els grups municipals a la regidora Bárbara Peris de l’AVP-FIC per les amenaces rebudes.

A les 20h, el ple va fer un recés per poder participar a l'acte que Alerta Violeta havia convocat a la plaça Vella amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: