Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Ora, labora i vota"....

Una de les imatges curioses de la jornada ha estat la d'un monjo del Monestir de Poblet, que ha presidit una mesa electoral acompanyat d'un veí de Vimbodí d'estètica punk

Monjos votant en una mesa electoral de Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà Monjos votant en una mesa electoral de Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Mai 2019 18:16

Els monjos del Monestir de Poblet han votat aquest matí a les meses electorals del seu municipi: Vimbodí i Poblet. En una de les meses, s'ha produït una de les imatges insòlites de la jornada, ja que el president de la mesa és un monjo i ha estat acompanyat a la taula per un veí del municipi d'estètica punk.

L'actual alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, que enguany ja no concórrer a les eleccions, feia aquesta piulada per descriure el que serà una de les imatges del dia: "Orgullosos a Vimbodí i Poblet d'oferir una imatge de societat plural i diversa. De fet, és una imatge envejable de normalitat en el compliment d'un deure cívic que reflecteix el grau de maduresa i desenvolupament de la societat catalana".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: