Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 300 simpatitzants donen suport a Joan Sans en l'acte de diumenge a l’Arboç

L'agrupació local del PSC va arropar l'alcalde amb una arrossada de germanor

L'arrossada de germanor amb el candidat socialista de l’Arboç, l'alcalde Joan Sans, va aplegar més de 300 persones a la pista poliesportiva L'arrossada de germanor amb el candidat socialista de l’Arboç, l'alcalde Joan Sans, va aplegar més de 300 persones a la pista poliesportiva CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 19:24

Més de 300 persones es van donar cita aquest passat diumenge 19 de maig a la pista poliesportiva de l’Arboç per celebrar una arrossada de germanor amb el candidat socialista de l’Arboç, l'alcalde Joan Sans.

Des de l’agrupació local del PSC es valora molt positivament el nombre de participants que van voler donar el suport al candidat socialista. La jornada va començar amb una degustació de productes típics catalans, asturians i andalusos acompanyats d’exhibicions culturals i seguidament es va fer un arròs per tothom.

A l’acte, organitzat per les Joventuts Socialistes de l’Arboç, també hi va assistir el diputat al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, que va destacar la cordialitat i la gran participació a una setmana per les eleccions municipals i europees del 26 de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: