Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans confirma les llistes de Torredembarra i Roda de Berà per a les eleccions municipals

Toni Cruz i José Ibort tornen a encapçalar les llistes de la formació taronja a Torredembarra i Roda de Berà

Candidatura de Ciutadans per Torredembarra a les eleccions del 26-M Candidatura de Ciutadans per Torredembarra a les eleccions del 26-M CS TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 14 abril 2019 12:49

Ciutadans (Cs) informa que la direcció nacional de Cs ha confirmat la candidatura de Torredembarra i Roda de Berà per a les eleccions municipals del 26 de maig. Toni Cruz, actual portaveu de Cs a Torredembarra, torna a encapçalar la llista de la formació taronja. L’acompanya, com a número 2, Javier Ramírez, actual regidor de Cs a l’Ajuntament. El 3 i el 4 l’ocupen Noelia González, tècnica de màrqueting, i Ariadna Tevar, estudiant de dret a la URV. Toni Gallardo, actual coordinador de l'agrupació és el número 5, mentre que el 6 l'ocupa Sergio Marchal.

La direcció de Cs també ha ratificat la candidatura de Roda de Berà on José Ibort i Toni Bernal, actuals regidors de Cs es mantenen com a número 1 i 2. El número 3 correspon a una cara nova, Isidro de Quesada, professional de les arts gràfiques i la fotografia.

Cs té doblarà el nombre de llistes que presentarà al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre respecte a les últimes eleccions municipals. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: