Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet torna a lluir una nova pancarta de suport als presos polítics

El consistori va denunciar el robatori de la primera pancarta el passat divendres

La nova pancarta de suport als presos polítics ja llueix a la façana de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet La nova pancarta de suport als presos polítics ja llueix a la façana de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Març 2019 22:19

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha penjat una nova pancarta de suport als presos polítics a la seva façana en substitució de la que va ser robada la setmana passada. La nova pancarta s'ha posat a la part superior de la casa consistorial perquè sigui més difícil retirar-la.

Cal recordar que l'ajuntament va denunciar el divendres passat el robatori de la pancarta de suport als presos que hi havia penjada al balcó des des feia més d'un any. Des del consistori es va titllar aquest robatori com "una mostra d'intolerància i de vandalisme" i ha va avançar que prendria les mesures adients perquè aquest acte vandàlic no es tornés a repetir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: