Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès instal·la dues barbacoes al parc d’esbarjo del barri del Priorat

La proposta va sorgir dels Pressupostos Participatius de l’any passat / El seu ús es accessible per a tots aquells que resideixin al municipi

Imatge de les barbacoes instal·lades al parc del Priorat Imatge de les barbacoes instal·lades al parc del Priorat AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 10:06

Les regidories de Barris i Territori de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès han instal•lat dues barbacoes al costat del local social del Priorat. Es tracta d’una proposta feta pels veïns durant el procés dels Pressupostos Participatius 2018 i que ara s’ha decidit dur a terme. De fet, arran dels pressupostos també es van instal•lar aparells per fer gimnàstica en la mateixa zona l’estiu passat.

L’ús de les barbacoes pot ser sol·licitat per totes aquelles persones que estiguin empadronades o que disposin d’una propietat al municipi (podran convidar amics, familiars, etc.). La sol•licitud s’ha de fer a l’Ajuntament de la Bisbal i l’ús és gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: