Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els socialistes catalans es troben per homenatjar Martí Carnicer

Miquel Iceta assisteix a la trobada per acomiadar l'alcalde del Vendrell, que es retirarà de la primera línia política després de 40 anys

Martí Carnicer, a l'esquerra de la imatge, acompanyat de Miquel Iceta i altres càrrecs electes del PSC Martí Carnicer, a l'esquerra de la imatge, acompanyat de Miquel Iceta i altres càrrecs electes del PSC PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 17:41

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el secretari d'organització del partit, Salvador Illa, van assistir dijous a la trobada al Baix Penedès per homenatjar Martí Carnicer (PSC). que, quan acabi el seu mandat com alcalde d’El Vendrell, es retirarà de la primera línia política mantenint, com ho ha fet al llarg de més de 40 anys, el seu compromís socialista i la seva militància al PSC.

A l'acte de reconeixement també van ser-hi altres noms destacats dels socialistes del territori com l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la diputada al Parlament, Rosa Maria Ibarra, el diputat al Congrés, Joan Ruiz, el candidat del PSC a l'alcaldia del Vendrell, Keneth Martínez, l'alcalde de la Canonja i secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Roc Muñoz, així com altres càrrecs electes i militants del partit del Baix Penedès i d'altres indrets de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: