Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Calafell ratifica el bateig de la plaça de l’U d’Octubre

Un centre cívic i dues places estaran dedicades a dones vinculades a la història del municipi

La plaça de l’U d’Octubre està situada al carrer Sant Pere, davant de les dependències municipals del nucli de la Platja La plaça de l’U d’Octubre està situada al carrer Sant Pere, davant de les dependències municipals del nucli de la Platja AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Gener 2019 08:20

El ple de gener de l’Ajuntament de Calafell ha ratificat el bateig de diferents carrers, places i equipaments. Les noves denominacions són fruit de mocions aprovades en els plens dels darrers mesos, que posteriorment han hagut de passar pel tràmit de la ponència del nomenclàtor de carrers. Aquesta ponència ha decidit no efectuar cap canvi de numeració en el cas de les vies, per tal d’evitar inconvenients al veïnat.

Les noves denominacions són: Plaça de l’U d’Octubre, situada al carrer Sant Pere, davant de les dependències municipals del nucli de la Platja. La plaça commemorarà els fets viscuts l’1 d’octubre de 2017. El Centre Cívic Montserrat Civit, serà el nom del nou espai cultural i social que s’està habilitant al Port de Segur. Estarà dedicat a Montse Civit, vinculada a les entitats del nucli de Segur durant 50 anys. La plaça Anna Ortoll, situada a la confluència del carrer Mallorca i l’avinguda Mossèn Jaume Soler, al nucli de la Platja. Ortoll va ser la primera dona a esdevenir regidora de l’Ajuntament. La plaça Josefa Mitjans, és la plaça existent entre el Clos del Becu i el carrer Torredembarra, al nucli del Poble. Mitjans va ser la presidenta de la Creu Roja de Calafell.

                                                                      La plaça Josefina Mitjans:

plaça Josefa Mitjans

 

Els tres nous noms femenins són també un acte en pro de la igualtat, ja que només un 10% de les vies municipals porten nom de dona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: