Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal iniciarà la renovació de la xarxa d’aigua en dos carrers del municipi

L’empresa adjudicatària haurà de fer les obres en un termini màxim de dos mesos / Es retirarà la canonada existent i se substituirà per canonades de 90 mm

Carrer Cadernera del Papagai, a la Bisbal del Penedès Carrer Cadernera del Papagai, a la Bisbal del Penedès CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Gener 2019 19:43

Les obres de renovació de la xarxa d’aigua dels carrers Alosa i Cadernera del Papagai, a la Bisbal del Penedès, han sigut adjudicades a l’empresa FCC Aqualia SA per un import de 45.044,36€, i que té un termini màxim de dos mesos per dur-les a terme.

La xarxa de distribució d’aigua potable del Papagai està realitzada amb tub de PVC, a excepció dels trams ja reparats, i “presenta greus problemes de rendiment, fuites i taps de calç”, segons l’alcaldessa i regidora d’Urbanisme, Agnès Ferré. És per això que l’Ajuntament ha decidit tirar endavant aquest projecte i un altre de renovació de la xarxa d’aigua de la urbanització que es durà a terme al carrer Rossinyol. En ambdós casos es retirarà la part de la canonada existent que dóna més problemes i se substituirà l’actual tub de PVC per canonades de 90mm de diàmetre de polietilé.

“La urbanització del Papagai es va recepcionar per part de l’Ajuntament l’any 2010 i aquests són els primers projectes de renovació de la xarxa d’aigua complerts que es duran a terme”, ha explicat l’alcaldessa. Ferré ha explicat que “des de l’Ajuntament som molt conscients dels diferents problemes relacionats amb la xarxa d’aigua i, per aquest motiu, estem treballant per solucionar-los amb aquest projecte i amb d’altres, com ara el de la construcció del nou pou de l’Esplai, que ja està pràcticament acabat, i el d’adequació de la depuradora d’aquest barri”.

Així, d’una banda l’Ajuntament renovarà la xarxa d’aigua dels carrers Alosa i Cadernera del Papagai, gràcies al superàvit obtingut l’any 2017 i una subvenció PEXI de 24.004€ de la Diputació de Tarragona. D’altra banda, l’Ajuntament iniciarà el procés de licitació de les obres de renovació de la xarxa d’aigua del carrer Rossinyol de la urbanització, per un import de 31.027,68€, finançat també amb el superàvit de l’any 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: