Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC i Ciutadans critiquen la supressió del pagament en efectiu als recintes del Museu d'Història de Tarragona

ERC denuncia que la mesura vulnera els drets dels consumidors / Cs demana tornar a permetre el pagament en metàl·lic i introduir la targeta de crèdit com a mesura complementària

Imatge d'arxiu de les Muralles de Tarragona Imatge d'arxiu de les Muralles de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Desembre 2018 16:50

Des d’aquest dissabte 1 de desembre, els recintes gestionats pel Museu d'Història de Tarragona han posat en marxa el nou sistema de venda d’entrades que permetrà el pagament únicament amb targeta. Així, el Circ, el Fòrum de la Colònia, les Muralles, l’Amfiteatre i el Pretori i també les visites del primer dissabte de cada mes a les Cases Castellarnau i Canals compten amb equipaments tecnològics que permetran la venda electrònica i el pagament amb targeta.

Aquesta mesura no ha estat ben rebuda per part dels dos grups majoritaris de l'oposició, ERC i Ciutadans. El portaveu d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, lamenta que el govern de Ballesteros hagi decidit suprimir l’opció de pagar en efectiu als recintes del Museu d’Història com l’amfiteatre romà o el circ. "No acceptar pagaments en efectiu als recintes del Museu d’Història vulnera els drets dels consumidors, i així ho indica l’Agència Catalana del Consum", assegura el líder d’ERC a Tarragona.

Des del grup republicà es mostren sorpresos per una decisió que es va fer pública a la web de l’ajuntament la passada setmana i que era desconeguda per l’oposició. "Divendres vam entrar a registre una sol·licitud d’informació adreçada a l’alcalde per conèixer quins motius l’han portat a adoptar aquesta mesura", relata Ricomà. El portaveu dels republicans explica que "veiem amb preocupació com es produeix un nou capítol incomprensible en l’àmbit de la gestió del patrimoni històric a Tarragona, que se suma a altres fets com el recent acomiadament dels treballadors del museu".

Per la seva banda, el grup municipal de Ciutadans (Cs) ha denunciat que "l'equip de govern no permeti pagar en metàl·lic per visitar els monuments romans de Tarragona". El portaveu de la formació taronja a Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que la mesura demostra "la falta de visió estratègica del govern de Ballesteros".

Rubén Viñuales ha defensat que "es donin totes les facilitats possibles als turistes i visitants de la ciutat per poder veure els monuments" però que "una cosa és introduir el pagament a través de targeta de crèdit com a manera complementària i l'altra és limitar-ho com a única opció".

Per tot això, el portaveu municipal de Cs ha assegurat que "des de Ciutadans reclamarem al govern municipal que torni a implementar el pagament en metàl·lic com a opció per als nostres visitants".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: