Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Podem Vendrell es presentarà a les eleccions municipals de 2019

Els dos regidors de "Sí que es pot el Vendrell" confirmen la seva participació en les primàries / Podem Vendrell no descarta sumar altres formacions per concórrer amb el nom de "En Comú Podem El Vendrell"

Imatge d'arxiu del regidor de "Sí que es pot el Vendrell" (Podem Vendrell), Óscar Blasco Imatge d'arxiu del regidor de "Sí que es pot el Vendrell" (Podem Vendrell), Óscar Blasco RTV EL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 10:56

El passat mes de setembre Podem Vendrell va lliurar a la seva executiva a Catalunya la memòria política per poder presentar-se a les properes eleccions municipals de 2019. El projecte ha estat validat per Podem Catalunya i la formació al Vendrell podrà presentar-se en 2019 amb el nom "Podem Vendrell". I encara que la seva intenció és presentar-se en solitari, des del municipi confirmen que continuen parlant amb altres formacions germanes, de manera que no descarten arribar a un acord en l'últim moment per formar una coalició que es presentés finalment amb el nom de "En Comú Podem El Vendrell ".

Els actuals regidors de Podem Vendrell a l'ajuntament, Óscar Blasco i Verónica Moreno, que es van presentar en 2015 en la candidatura ciutadana "Sí que es pot el Vendrell", tenen la intenció de continuar amb la feina feta durant aquests quatre anys i confirmen seva participació en les primàries que la formació farà a principis de 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: