Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja aprova les subvencions per incentivar la creació de llocs de treball

També s’han aprovat les bases reguladores per la concessió de subvencions per a joves, pel pagament del lloguer

Imatge de l'últim plenari de la Canonja on es va aprovar, entre d'altres, subvencions per crear llocs de treball i per ajudar als joves  amb el pagament del lloguer Imatge de l'últim plenari de la Canonja on es va aprovar, entre d'altres, subvencions per crear llocs de treball i per ajudar als joves amb el pagament del lloguer CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Octubre 2018 12:07

L’Ajuntament de la Canonja va acordar, en plenari municipal, aprovar les bases per la concessió de subvencions per tal d’incentivar la creació de llocs de treball al municipi de la Canonja i afavorir també les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a joves, per al pagament del lloguer.

En el capítol d’Hisenda i Serveis Públics es van aprovar petites modificacions de les ordenances fiscals però es continua amb la congelació de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) i el de la brossa, tal com s’ha fet en els darrers anys.

Per altra banda, també es van presentar i aprovar dues mocions en nom de tots els grups municipals (PSC, PDCAT, CUP i PP). La primera, relativa a l’obertura del nou consultori mèdic de la Canonja, en la que tots els grups insten als serveis territorials del Departament de Salut al Camp de Tarragona i a l’Institut Català de la Salut a posar un calendari clar per l’obertura del nou consultori mèdic del municipi, una obertura que no hauria d’anar més enllà del primer trimestre del 2019.

La segona moció fa referència a la recuperació de la memòria històrica a la Canonja. Tots els grups municipals han estat d’acord en instal•lar, al refugi de la plaça de la O, una placa que recordi totes les víctimes de la Guerra Civil d’ambdós bàndols i la dictadura franquista a la Canonja. També s’ha acordat potenciar la difusió de la memòria història del municipi i eliminar totes les referències d’escuts, insígnies, plaques i altres objectes o mencions commemoratives d’exaltació, personal o col·lectiva, de la sublevació militar, de la Guerra Civil i de la repressió de la Dictadura que es trobin en espais i propietats públiques, així com càrrecs o reconeixements honorífics, atorgats durant la dictadura, que l’Ajuntament de la Canonja encara tingui a antics dirigents del règim franquista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: