Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Aleixar celebra una jornada festiva i el bateig d’un carrer per reivindicar l’1 d’Octubre

La jornada festiva omplirà d'activitats el diumenge 30 de setembre i l'endemà dilluns s'estrenarà el documental '1.O L'Aleixar'

L'escola Teresa Salvat Llauradó de l'Aleixar acollirà la majoria d'activitats L'escola Teresa Salvat Llauradó de l'Aleixar acollirà la majoria d'activitats ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Setembre 2018 11:44

L’Aleixar rememorarà les emocions de l’1 d’Octubre amb una jornada festiva que es desenvoluparà durant tot el diumenge 30 de setembre a l’escola del municipi, i amb la inauguració del carrer 1 d’octubre.

El programa començarà diumenge a les 10h i inclou un esmorzar amb cafè, cocs i xocolata; un taller per muntar un diorama de playmobil, i altres activitats com contacontes, pintacares, manualitats. També hi haurà atraccions de fira com cavallets i un martell de força.

A partir de les 12h també hi haurà jocs de bitlles catalanes, activitats esportives i jocs cooperatius per als més atrevits. A les dues del migdia s’ha previst un dinar popular al gust de cadascú en què hi haurà a disposició de qui vulgui taules i cadires i brases per a què cadascú es cogui el que li vingui de gust. El menjar, els plats, coberts i altres estris de cuinar van càrrec de cadascú.

A les 16:30h, es realitzarà el joc anomenat Kahoot, sobre coneixement del procés i de la cultura aleixarenca, i una hora més tard hi haurà un taller de màgia.

Estrena del documental '1.O L'Aleixar'

L’endemà dilluns 1 d’octubre, a les 20h, a la Sala de la Societat, s’estrenarà el documental '1.O L’Aleixar', sobre com va transcórrer la jornada del referèndum al municipi i, en acabar, tots els assistents aniran a la plaça de la Vila per encendre unes torxes amb les que aniran fins a les escoles per inaugurar el carrer 1 d’octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: