Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell dissol el Patronat de l'Auditori Pau Casals

La dissolució no afectarà ni al personal ni a l'activitat de l'ens, que passarà a gestionar-se directament des de l'Ajuntament del Vendrell

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, flanquejat pel regidor Josep Marrasé i la regidora Eva Maria Serramià, en la roda de premsa prèvia al ple L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, flanquejat pel regidor Josep Marrasé i la regidora Eva Maria Serramià, en la roda de premsa prèvia al ple JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dimarts, 31 Juliol 2018 07:59

L'Ajuntament del Vendrell aprovarà en el ple d'aquest dimarts 31 de juliol la dissolució del Patronat Municipal Auditori Pau Casals. D'aquesta manera, el consistori segueix aprimant l'estructura administrativa que l'any 2012 estava formada per 13 persones jurídiques (6 patronats, 5 empreses mercantils i l'Ajuntament). Com a conseqüència de l'aplicació de la LARSAL de l'Estat i del propi pla d'ajust muncipal, l'Ajuntament ha anat absorbint-les.

La regidora de Cultura del Vendrell, Eva Maria Serramià, ha explicat que l'increment d'activitat del Patronat de l'Auditori -tant a l'Escola de Música com dels espectacles- ja obligava a derivar "al personal tècnic de l'Ajuntament la confecció de nòmines, la comptabilitat, etc...". Per tot plegat, el personal i els béns adscrits passaran a gestionar-se directament des de l'Ajuntament del Vendrell, sense que això afecti "ni al personal ni a l'activitat", aclareix Serramià.

Després de la dissolució dels patronats d'Esports, Turisme i Promoció Econòmica i, ara, el de l'Auditori, els únics que quedaran actius seran el del Museu Deu -que no es pot anul·lar perquè prové d'una herència- i el de l'Hospital Asil Sant Salvador, que es mantindrà "per la tradició que té aquest patronat al Vendrell", justificava l'alcalde Martí Carnicer.

En aquests últims anys també es van dissoldre tres empreses mercantils i es mantenen les de Prosceni i El Vendrell Comunicació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: