Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Meritxell Martorell, nova alcaldessa de la Morera de Montsant

Segons el compromís de la força governant, ERC, Martorell substitueix a Fina Palomar i es converteix en la primera alcaldessa d'Scala Dei del municipi

Meritxell Martorell, a la dreta, pren el relleu a Fina Palomar Meritxell Martorell, a la dreta, pren el relleu a Fina Palomar CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 09 Juny 2017 12:28

El passat divendres 2 de juny, es va dur a terme el canvi d'alcaldia la Morera de Montsant, municipi amb dos nuclis de població: la Morera i Scala Dei. Meritxell Martorell és la nova alcaldessa, substituint a Fina Palomar, qui ha ocupat el càrrec els primers dos anys de mandat.

Ja en campanya electoral, el grup d'ERC plantejava que si resultava la candidatura més votada, es repartiria l'alcaldia dos anys per un candidat de la Morera i dos anys per un d'Scala Dei. Aquesta proposta obeïa al fet de que sempre ha ocupat l'alcaldia una persona del nucli de la Morera. Així, aquest canvi a l'alcaldia obeeix al compromís contret a l'inici del mandat.

Fina Palomar continuarà com a primera tinent d'alcaldessa i regidora d'Urbanisme i manteniment. Des de fa un any, és també directora dels Serveis Territorials de Justícia de Tarragona.

Una alcaldessa d'Scala Dei

Meritxell Martorell, nascuda l'any 1989, va guanyar les eleccions amb 25 anys i ha estat, fins ara, primera tinent d'alcaldessa i regidora de Cultura i acció social, Promoció econòmica, Comunicació i participació ciutadana. Té les seves arrel familiars a Scala Dei, poble que l'ha vist créixer. És educadora infantil i ha treballat durant 9 anys a la Cartoixa d'Scala Dei. Ara assumeix l'alcaldia de la Morera de Montsant amb 27 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: