Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ocupen un edifici d'Adif a Tarragona per reallotjar famílies sense recursos

L'immoble porta més de deu anys abandonat i té vuit pisos

Membres del Sindicat d'Habitatge de Tarragona han ocupat des de fa unes setmanes un edifici propietat d'Adif que porta més de deu anys abandonat Membres del Sindicat d'Habitatge de Tarragona han ocupat des de fa unes setmanes un edifici propietat d'Adif que porta més de deu anys abandonat CEDIDA
Societat ACN
Divendres, 22 Març 2024 00:45

Membres del Sindicat d'Habitatge de Tarragona han ocupat des de fa unes setmanes un edifici propietat d'Adif que porta més de deu anys abandonat. Tot i que l'estructura de l'immoble és força més gran, han entrat únicament al número 64 del carrer Pere Martell i l'han rebatejat com 'El Puntal'. Segons han explicat aquest dijous, té vuit pisos i actualment ja hi viuen tant famílies sense recursos com militants del sindicat.

Els apartaments, que antigament havien estat residència de treballadors ferroviaris, els estan acabant de condicionar perquè puguin ser habitables en les millors condicions possibles. De fet, han afirmat que tenen llum i aigua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: