Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'executiva nacional del PSC incorpora nous representants del Camp de Tarragona

Illa ha incorporat a la direcció a Rubén Viñuales, alcalde de Tarragona; Sandra Guaita, alcaldessa de Reus o Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell

D'esquerra a dreta, Rubén Viñuales, Rosa M Ibarra, Kenneth Martínez, Sandra Guaita i Javi Villamayor, representants de la Federació del Camp de Tarragona a la nova executiva nacional del PSC D'esquerra a dreta, Rubén Viñuales, Rosa M Ibarra, Kenneth Martínez, Sandra Guaita i Javi Villamayor, representants de la Federació del Camp de Tarragona a la nova executiva nacional del PSC PSC
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Març 2024 19:20

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Barcelona el 15è Congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) sota el lema "Ara toca Catalunya", en què s'ha nomenat Salvador Illa com a candidat a les eleccions al Parlament de Cataluna del pròxim 12 de maig. Durant els tres dies, s'ha debatut sobre les propostes que els i les socialistes presentaran de cara a les eleccions.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha incorporat a la nova executiva del PSC diversos representants de la Federació del PSC del Camp de Tarragona: la diputada vallenca Rosa M. Ibarra, (Secretària d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Món Rural); l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, (Secretària d'Animalisme); l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, (Secretari Nacional); lalcalde del Vendrell,Kenneth Martínez (Secretari Nacional); o el tarragoní Javi Villamayor (Secretari de Programes). Des de la Federació del PSC del Camp de Tarragona consideren que "aquests són alguns exemples de la clara aposta de Salvador Illa per les comarques de Tarragona"

Pel que fa les propostes, Salvador Illa ha adreçat tres missatges en aquest congrés. En primer lloc, "cal un president amb seny, que faci realitat la política útil que els socialistes defensem". El segon dels missatges que ha adreçat illa a la militància és que vol el suport de totes i de tots, "dels autonomistes i dels independentistes, dels d'esquerra i dels de dreta, dels nascuts aquí i dels nasctus allà. La Catalunya que és motor d'Espanya i de les regions d'Europa". I el tercer missatge és la prioritat de govern de Salvador Illa se centra en els serveis públics i en la seva excel·lència: "Necessitem serveis públics potents que han estat abandonats des de fa més d'una dècada", ha reblat el primer secretari del PSC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: