Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona obre les seves portes

El circ és el principal eix temàtic d'enguany

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona restarà obert fins al 4 de gener al Palau Firal i de Congressos El Parc Infantil de Nadal de Tarragona restarà obert fins al 4 de gener al Palau Firal i de Congressos TJERK VAN DER MEULEN
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 28 Desembre 2023 07:46

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona va arrencar aquest dimecres 27 de desembre i restarà obert fins al 4 de gener al Palau Firal i de Congressos. Amb el circ com a principal eix temàtic, també destaquen les activitats esportives i els espectacles, tallers i activitats adreçades a la sostenibilitat.

Durant la inauguració, el conseller d’Educació, Berni Álvarez, ha destacat que “enguany s’ha dissenyat un Parc de Nadal “pensat perquè –durant nou dies- els nens i les nenes i les famílies gaudeixin amb activitats adaptades a diferents franges d’edat. En definitiva, el Parc serà un gran espai de lleure i educació gràcies a l’esforç i la il·lusió del personal tècnic de l’IMET i gràcies a la gran implicació de nombroses àrees municipals, entitats i empreses del territori”.

El circ, principal eix temàtic

Organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i amb la col·laboració de nombroses entitats del territori, enguany el Parc s’omplirà de la màgia del circ, el fil conductor d’aquesta edició. El circ esdevindrà el paraigua de totes les experiències enrriquidores i educatives que s'oferiran durant els nou dies d'obertura entre les quals també destaquen les activitats esportives i els espais dedicats a fomentar un Nadal sostenible.

Una gran carpa de circ per practicar malabars, plats xinesos, xanques i molt més; un trenet elèctric, rocòdrom, tirolina, skate parc, tallers de manualitats ambientals i de robòtica; i un espai de lectura són algunes de les nombroses propostes que ofereix enguany el Parc Infantil de Nadal. Les propostes inclouen espectacles diaris i un total de 24 activitats entre les quals tampoc faltaran els inflables, els pintacares, l’espai de la Biblioteca Pepita Ferrer i l’espai de la Ludoteca de la Xarxa de Centres Cívics, entre molts altres espais.

Aprenentatges

Com a novetat, enguany l’IMET vol fer visibles els aprenentatges i competències per la vida que pot aportar cada activitat del Parc. En aquest sentit, en els diferents espais, els infants podran reconèixer diversos aprenentatges: Descobreixo (curiositat, resolució de problemes, creativitat), connecto (comunicació, treball en equip, empatia) i creixo (autonomia, perseverança, autoregulació). La finalitat és que els infants i les seves famílies, més enllà del gaudir i la diversió, marxin amb un autoreconeixement de tot allò que el Parc els ha aportat, sent conscients que han tingut l’oportunitat d’aprendre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: