Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils millora la jardineria de la Rambla Jaume I amb magnòlies i plantes arbustives

Aquesta setmana l’empresa Jardineria Bordera ha començat a plantar arbres a la plaça Aragó i als carrers Juan Sebastian Elcano i Roger de Flor

L'alcalde Alfredo Clúa i el regidor Enric Daza observant la nova jardineria de la Rambla Jaume I L'alcalde Alfredo Clúa i el regidor Enric Daza observant la nova jardineria de la Rambla Jaume I AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Desembre 2023 12:55

El Departament de d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha iniciat la millora de la jardineria de la nova Rambla Jaume I i carrers adjacents amb la plantació de magnòlies i plantes arbustives. Durant aquesta setmana l’empresa Jardineria Bordera ja està plantant les 24 magnòlies a la plaça Aragó i als carrers Juan Sebastian Elcano i Roger de Flor.

Posteriorment, es retiraran les flors de temporada i el paviment drenant amb planta tapissant i se substituiran per 500 plantes arbustives autòctones. Aquests arbustos es plantaran sota els arbres i a la mitjana enjardinada central de la plaça Aragó i de diferents punts de la Rambla Jaume I, entre la plaça de la Constitució i el carrer Drassanes. El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha afirmat que s’ha apostat per plantes i arbres que requereixen poc manteniment i un mínim consum d’aigua.

La manca d’aigua va ser la raó per la qual és varen fer malbé l’arbrat anterior. Entre les mesures més radicals hi ha haver el tancament de les dutxes a les platges o la reducció del 50% en el rec de jardins i arbrats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: