Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gent gran del Camp de Tarragona crea el seu arbre nadalenc a l’Escola Natura

Han col.locat els seus missatges a l’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània

Representants de L'Arc Serveis i de Mediterrània a l'Escola de Natura Representants de L'Arc Serveis i de Mediterrània a l'Escola de Natura CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2023 17:53

La gent gran o en situació de dependència del Camp de Tarragona tenen moltes il.lusions pel 2024. L’Arc Serveis, membre de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET ) que treballa amb gent gran en centres de dia i en atenció domiciliària, ha recollit aquest desitjos en format de boles de Nadal, simpàtics dibuixos pintats a mà que han creat l’arbre nadalenc , una jove olivera , símbol de pau i de la saviesa a L’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània.

Des de L’Arc Serveis és considera important que la gent gran o amb dependència participi dels costums, tradicions i de la vida social del seu propi municipi. Jerusalem Torra, gerent de L'Arc Serveis, creu que és fonamental “ que les persones grans segueixin sent agents actius en el seu dia a dia i hem d’aconseguir , en la mesura del possible, que formin part dels esdeveniments i activitats lúdiques que s’ofereixen, i agraeix la iniciativa impulsada ja fa tres anys i recolzada per Ángel Juarez , president de Mare Terra Fundació Mediterrània “.

D’aquesta manera, la gent gran també viu el Nadal, perquè l’acompanyament i la participació són essencials per la seva salut mental. Il.lusions diferents, però amb una visió comuna: la solidaritat, la salut i la felicitat. Ara el desig és que, tots aquests missatges, es facin realitat !

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: