Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El dron de la Policia Local de Torredembarra detecta 13 punts de proliferació de mosquits

Les urbanitzacions de la Marítima i les Àmfores concentren una afectació "més alta" d'aquests insectes

Imatge d'un dron de la Policia Local de Torredembarra Imatge d'un dron de la Policia Local de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Societat ACN
Dimarts, 07 Novembre 2023 09:44

El dron de la Policia Local de Torredembarra ha detectat tretze punts de proliferació de mosquits a les urbanitzacions de la Marítima i les Àmfores. Segons han indicat des de l'Ajuntament, aquestes dues zones són les que han concentrat una "afectació més alta" d'aquests insectes en finques privades – en concret en piscines, basses i estanys. A més, des del consistori expliquen que estan localitzant els propietaris perquè apliquin els tractaments necessaris per eliminar les larves.

Més enllà de les actuacions setmanals i les accions especials, aquesta setmana continuaran les mesures de prevenció per evitar la proliferació dels insectes. Properament, està prevista una nova actuació amb el dron a la zona de Clarà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: