Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Vaixell de Tarragona obre les inscripcions per les activitats del curs 2023-2024

L'entitat posa en marxa a l'octubre el centre obert, l'esplai i la resta d'activitats per a persones amb diversitat funcional

Imatge d'arxiu d'un taller d'expressió corporal al Club Vaixell Imatge d'arxiu d'un taller d'expressió corporal al Club Vaixell CLUB VAIXELL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 21 Setembre 2023 22:01

El Club Vaixell de Tarragona - entitat que pertany a la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna- ha obert aquest mes de setembre les inscripcions per a les activitats del nou curs 2023-2024, que es posaran en marxa a l'octubre per a persones amb diversitat funcional. El dilluns 2 d'octubre obrirà el centre obert i el dissabte dia 7, ho farà l'esplai.

El centre obrirà, de dilluns a divendres, de les 17:30 a les 20 h, i el dissabte, de les 17 a les 20 h. Les activitats amb monitors es realitzaran, de dilluns a divendres, de les 18:30 a les 20 h, i el dissabte, de les 17 a les 20 h.

Activitats

El Centre Obert programarà activitats, de dilluns a divendres, de les 18:30 a les 20 h, Els dilluns es farà expressió corporal (preu anual 20e); els dimarts, reforç escolar (20e); els dimecres es realitzaran activitats esportives (20e); i els divendres, es farà teatre inclusiu (30e) a càrrec del Teatre Ganyotes, que aquesta temporada s'obrirà tant a persones amb diversitat funcional com a la resta.

L'esplai estarà actiu els dissabtes, de les 17 a les 20 h, amb l'excepció del tercer dissabte de cada mes, que no hi haurà activitat d'esplai. El preu d'inscripció anual serà de 40 euros.

Pel que fa a l'activitat 'Fe i llum', es programarà el tercer dissabte de cada mes, de les 17 a les 20 h, per un preu de 15e per persona. Finalment, la catequesi especial (20e) s'oferirà tots els dijous, de les 18:30 a les 20 h.

Inscripcions

Per participar a les activitats de la nova temporada caldrà fer-se soci o sòcia de la Fundació, pagant la quota anual de 60 euros.

Per a inscriure's a una activitat, cal omplir i signar els impresos facilitats pel Club Vaixell i fer l'ingrés de la quota de la Fundació i de la quantitat que correspon a cada activitat: ES35 3058 4002 08 2720102828 (Titular: Fundació St Joaquim i Sta Anna).

Posteriorment, caldrà fer arribar el justificant de l'ingrés bancari i els impresos complimentats per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o , presencialment, de les 19 a les 20 h, al centre.

Des de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna també es facilita l'accés a les activitats tramitant ajuts per possibilitar el pagament de les quotes i que totes les persones interessades puguin participar a les activitats.

Per a qualsevol dubte o informació, podeu contactar amb el Club Vaixell, trucant al 977913227 -en horari d'activitats-, enviant WhatsApp al 630716278 -fora de l'horari- o bé per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: