Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna a Riudoms la caminada nocturna 'Les llàgrimes de Sant Llorenç'

La sortida té lloc aquest divendres amb motiu de la Fira de l'Avellana i l'itinerari és Riudoms, Maspujols, l'Aleixar, Vilaplana, camí de les Tosques i la Mussara

Llàgrimes de Sant Llorenç Llàgrimes de Sant Llorenç ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2023 07:41

La Secció de Muntanya del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) organitza la 16a Caminada Nocturna 'Les llàgrimes de Sant Llorenç', aquest divendres 11 d'agost.

La caminada es fa amb motiu de la Fira de l'Avellana de Riudoms i l'itinerari és Riudoms, Maspujols, l'Aleixar, Vilaplana, camí de les Tosques i la Mussara. Si el temps acompanya, els participants podran observar la pluja d'estels Perseids, també coneguda com "les llàgrimes de Sant Llorenç", des del turonet de la Mussara. La distància és de 16 quilòmetres, amb un temps estimat de 4 hores.

Sortida i inscripcions

L'hora de sortida des de Riudoms està prevista a les 21.30 h. Les inscripcions es poden fer, des de les 18.30 h, al pati de les Escoles Velles (recinte firal).

Preus

Federat soci del CERAP - Gratuït
Federat no soci del CERAP - 5 €
No federat soci del CERAP - 5 € *
No federat i no soci del CERAP - 9 € *

* Inclou assegurança temporal.

Des de l'organització es recorda que cal portar sopar, got, calçat còmode, llanterna frontal i roba adient i que els participants hauran de preveure el retorn des de la Mussara pel seu compte. L'organització no se'n fa responsable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: