Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades presenta unes Jornades LGTBIQ+ al món rural

Les jornades "Prades amb orgull" pretenen donar visibilitat a les dificultats del col·lectiu LGTBIQ+ al món rural

Imatge de l'exposició 'Història d’un col·lectiu silenciat' a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Prades Imatge de l'exposició 'Història d’un col·lectiu silenciat' a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Prades AJUNTAMENT DE PRADES
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2023 07:43

Prades estrena enguany les “Jornades de Prades amb orgull” organitzades per l’associació Ohana LGTBIQ+ Prades amb Isaac Sosa, que dóna vida a Gal·la Rouge, al capdavant.

Les activitats coincideixen amb l’aniversari de la denúncia interposada als mossos per part de Gal·la Rouge per haver rebut cartes anònimes amb amenaces per ser Drag Queen i actuar a diferents esdeveniments de la vila vermella i per la seva orientació sexual. L’Ajuntament de Prades va mostrar en el seu moment el seu rebuig cap a qualsevol acte en contra del col·lectiu LGTBIQ+ i va recolzar a la víctima.

Des de l’Associació Ohana s’han realitzat diferents esdeveniments fins ara com el concurs de drag queens Miss Trumfo el 2021 que va ser un èxit de públic omplint el centre cívic.

Les jornades s'inicien amb una exposició, del 7 al 10 d’agost, 'Història d’un col·lectiu silenciat', a càrrec de Gal·la Rouge que ens farà un recorregut des de la prehistòria fins l’actualitat. Es podrà veure a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Prades, d’11 a 13 h i de 17 a 21 h.

El dijous 9 d’agost a les onze del matí està previst fer la conferència 'Prevenció dels delictes d’odi', amb els mossos i el SAI de Tarragona amb Gal·la Rouge com a moderadora a la Sala 1 d’Octubre del Centre Cívic.

El divendres 10 d’agost, a les 20 h, també a la Sala 1 d’Octubre, retransmissió del documental 'Tacones sobre ruedas', una aventura amb autocaravana on un grup de drag queens, entre elles Gal·la Rouge, viatgen juntes fins a Murcia per donar suport a un nen que va ser agredit a les portes del col·legi. En el documental apareix també Prades i l’experiència de Gala Rouge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: