Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per a inscriure’s al programa d’estades professionals per a joves a l'estranger

La Diputació convoca la 4a edició del Programa 'Genius', adreçat a menors de 35 anys, residents a la demarcació, amb titulació superior i que es trobin a l'atur

Els joves del programa 'Genius' adquireixen experiència complementària a la seva formació a través d’estades professionals en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea Els joves del programa 'Genius' adquireixen experiència complementària a la seva formació a través d’estades professionals en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 03 Agost 2023 16:41

Amb l’objectiu de facilitar que les persones beneficiàries adquireixin experiència complementària a la seva formació a través d’estades professionals en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea, la Diputació de Tarragona ha posat en marxa una nova edició del programa d’ajuts Genius. Amb aquest programa es podran atorgar fins a 10 beques dotades amb 9.300 euros cada una, adreçades a joves menors de 35 anys de la demarcació de Tarragona, demandants d’ocupació inscrits al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), que tinguin una titulació superior (universitària, de formació professional de grau superior o certificat de professionalitat nivell 3) i amb una acreditació de coneixements d’anglès o francès equivalents al B2.

El Programa de mobilitat europea per a joves Genius arriba aquest any a la seva quarta edició, consolidat com una línia de suport a joves de la demarcació de Tarragona per tal d’afavorir la transferència efectiva de coneixements. Aquesta iniciativa permetrà que els beneficiaris puguin gaudir d’una estada professional durant 5 mesos en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea, en les quals el seu àmbit d’actuació principal sigui el turisme, l’eficiència energètica i sostenibilitat, i/o la gestió d’informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l’àmbit de la Unió Europea. Un cop finalitzades les pràctiques formatives a l’estranger faran una estada de 2 mesos més en un ens públic de la demarcació de Tarragona, incloent-hi la mateixa Diputació, per tal que facin una proposta de millora o de desenvolupament d’un projecte vinculat amb els coneixements adquirits a l’entitat estrangera.

Els joves interessats a participar-hi poden informar-se i presentar les seves sol·licituds fins al proper 8 de setembre de 2023 a través de la Guia de Serveis de la Diputació (https://www.dipta.cat/serveis/programa-genius).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: