Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fèlix Alonso (Sumar-ECP) demana recuperar la potencialitat del sud de Catalunya

El cap de llista per Tarragona vol que les inversions no es quedin "en disputes entre Barcelona i Madrid"

La llista de Sumar - En Comú Podem per Tarragona, amb la presència del cap de llista a Tarragona, Fèlix Alonso, i a Barcelona, Aina Vidal, al centre de la imatge La llista de Sumar - En Comú Podem per Tarragona, amb la presència del cap de llista a Tarragona, Fèlix Alonso, i a Barcelona, Aina Vidal, al centre de la imatge NEUS BERTOLA / ACN
Societat ACN
Dissabte, 01 Juliol 2023 10:42

El cap de llista de Sumar – En Comú Podem per Tarragona, Félix Alonso, ha recordat que les eleccions del 23-J van de la necessitat de construir "un projecte de país per a la dècada vinent que torni a connectar la ciutadania amb la política". Segons Alonso, això passa per "resoldre el problema dels baixos salaris, les hipoteques, els lloguers i la cistella de la compta".

En clau local, el candidat pel Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès ha assegurat que vol que "la segona àrea econòmica de Catalunya torni a tenir una veu forta", perquè les inversions no es quedin "en disputes entre Barcelona i Madrid". En aquest sentit, Alonso ha recordat que el territori ve de lluites "molt importants" com l'alliberament de l'AP-7 i ha manifestat la seva voluntat de lluitar en defensa del Corredor del Mediterrani, el Port, l'Aeroport, les mercaderies per l'interior, així com la importància de la pagesia i la pesca, entre altres.

"Ara, des del Congrés dels Diputats, continuarem reivindicant allò que va de la nostra ciutadania, les seves angoixes i de les esperances de construir un futur per a la gent de la nostra terra", ha tancat Alonso, qui lamenta que les comarques del sud de Catalunya "massa sovint han estat oblidades".

Félix Alonso i la cap de llista de Sumar-ECP a Barcelona, Aina Vidal, van ser aquest divendres a Tarragona per a animar el vot progressista a mobilitzar-se el 23-J per frenar la coalició -PP-Vox- "en contra dels drets aconseguits".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: