Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus s'omple de roses

Aquest cap de setmana s’han decorat diversos espais de la ciutat amb el seu emblema

El festival Roses de Reus ha omplert el cap de setmana de roses a la capital del Baix Camp El festival Roses de Reus ha omplert el cap de setmana de roses a la capital del Baix Camp REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Mai 2023 13:22

El festival Roses de Reus, la festa d'homenatge a la rosa, emblema de la ciutat, ha omplert el cap de setmana de roses a la capital del Baix Camp. Les decoracions estan exposades fins aquest diumenge i ocupen diferents façanes i espais de la ciutat: Palau Bofarull, Palau Municipal seu de l’ajuntament de Reus, El Círcol, l’Institut Pere Mata, la plaça del Mercadal, la Llotja i l’antic dispensari.

La iniciativa de Roses de Reus és de la regidoria de Promoció de Ciutat de l'ajuntament de Reus, amb la col·laboració de la regidoria de Via Pública amb les brigades municipals, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i la participació del Centre de Lectura, l’Escola d’Art i Disseny de Reus de la Diputació de Tarragona, l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus i el Grup de Patchtwork del Centre Cívic Ponent. També s’hi han sumat les entitats comercials de la ciutat i els Mercats de Reus.

Festival de Roses 2

Paral·lelament a les decoracions, el Centre de Lectura, ha ornamentat amb roses el seu vestíbul, per celebrar el lliurament de premis del 76è Concurs Exposició Nacional de Roses al Teatre Bartrina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: