Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca de Barberà dona llum verda al Pla d'Envelliment Quilòmetre Zero

L'objectiu és millora la qualitat de vida de la gent gran, incidint en el benestar físic, cognitiu, social i emocional, fomentant l'autonomia de la persona dins de la seva llar

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar el I Pla d'acció d'Envelliment Quilòmetre Zero de la comarca El Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar el I Pla d'acció d'Envelliment Quilòmetre Zero de la comarca CCCB
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 27 abril 2023 09:26

El dilluns 24 d'abril es va aprovar el I Pla d'acció d'Envelliment Quilòmetre Zero de la comarca, al ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. L'objectiu del pla és la millorar qualitat de vida de la gent gran, incidint en el benestar físic, cognitiu, social i emocional, fomenant l'autonomia de la persona dins de la seva llar.

L'Àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania porta treballant en l'elaboració d'aquest Pla, des de l'any 2021, quan es va començar a definir la diagnosi comarcal, amb la finalitat de conèixer la situació actual de la gent gran de la nostra comarca. Acabada la diagnosi i, per definir quines accions s'haurien d'incloure en el pla, es van portar a terme una sèrie de consultes participatives amb les persones grans, sessions tècniques amb professionals de la comarca, reunions amb el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran i una reunió amb els alcaldes i les alcaldesses de la comarca. Gràcies a totes les aportacions i al treball transversal, s'ha definit aquest primer pla comarcal amb l'objectiu de promoure, fomentar i treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones grans, incidint en el benestar físic, cognitiu, social i emocional, fomentant l'autonomia de la persona dins de la seva llar.

Aquest pla és finançat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, en ser coneixedor de les conseqüències patides per la gent gran arran de la Covid-19, per lluitar contra la solitud no volguda i promoure un envelliment saludable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: