Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus col·locarà la primera 'Stolpersteine' en memòria dels deportats reusencs als camps nazis

La capital del Baix Camp tindrà 35 llambordes, que es col·locaran els pròxims dos anys

Les 'Stolpersteine' són llambordes quadrades on s'hi graven les dades de les persones empresonades i deportades Les 'Stolpersteine' són llambordes quadrades on s'hi graven les dades de les persones empresonades i deportades ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Divendres, 24 Febrer 2023 18:10

Reus col·locarà la primera de les 'Stolperstenie' en record dels deportats reusencs als camps nazis el 29 de març. Es tracta d'una de les accions que es deriven del projecte de memòria històrica que està realitzant l'Arxiu Municipal.

Les 'Stolpersteine' són llambordes quadrades on s'hi graven les dades de les persones empresonades i deportades, tant de les que van morir als camps com de les que van ser alliberades. Les plaques se solen col·locar davant l'últim domicili conegut del deportat.

Enguany, a Reus, es col·locaran les dotze primeres llambordes. i la resta, fins arribar a 35, que són els deportats identificats fins al moment, es col·locaran en els pròxims dos anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: