Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada a l'institut del Vendrell per explicar la tasca dels serveis assistencials a la gent gran

L'Arc Serveis explica a l'alumnat el funcionament del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) i del Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà

Imatge dels estudiants de l'IES Vendrell participants en la xerrada de les professionals de L'Arc Serveis Imatge dels estudiants de l'IES Vendrell participants en la xerrada de les professionals de L'Arc Serveis CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Febrer 2023 19:37

L'empresa assistencial L'Arc Serveis va organitzar aquest dimarts 21 de febrer una xerrada a l'Institut del Vendrell on es va explicar quins són els serveis que ofereix a la gent gran o amb dependència en els àmbits de la salut psíquica emocional, física i social, tant als domicilis com al Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà.

En aquestes xerrades L'Arc Serveis també dona a conèixer als joves tots els recursos que disposa la gent gran i, especialment les dones, per combatre les necessitats que tenen les persones majors davant problemes com les malalties cròniques, la soledat no volguda, l'aïllament social, l'exclusió, la dependència i les demències que s'han vist agreujades arran la pandèmia. A més, l'activitat serveix per posar en valor i donar visibilitat als professionals del sector, que són el valor afegit dins de l'empresa.

També es va parlar de les iniciatives i campanyes socials per millorar la qualitat de vida de la gent gran, treballar pels seus drets i dignitat i lluitar contra l'edatisme i contra el maltractament, especialment de les dones grans. Les professionals també van posar en valor davant l'alumnat altres qüestions com els beneficis de treballar entre diferents generacions, el suport als domicilis amb l'aplicació de noves tecnologies o la col·locació de pictogrames per una mirada més autònoma que fugi de l'assistencialisme i treballi la prevenció.

El Concurs de 'Projectes socials'

D'altra banda, també es va presentar la segona edició del Concurs de 'Projectes socials per a gent gran', adreçat als estudiants del Curs d'atenció a persones en situació de dependència de l'IES Vendrell. La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que l'objecte del concurs és “proporcionar eines d'intervenció i millora de qualitat de vida a la gent gran dependent, amb propostes que contribueixin a la seva autonomia i dignitat, i que s'adaptin al seu dia a dia”. Torra assenyala que la iniciativa pretén millorar la vida de les persones beneficiàries i dona cobertura a les seves necessitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: