Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Cunit intensifica el patrullatge de proximitat pel nucli antic

Després dels fets delictius patits en els últims dies, el cos policial s'ha reorganitzat dedicant dos agents específicament en aquesta zona

La Policia Local de Cunit ha iniciat torns especials de patrullatge de proximitat pel nucli antic amb l’objectiu de reforçar la seguretat al centre La Policia Local de Cunit ha iniciat torns especials de patrullatge de proximitat pel nucli antic amb l’objectiu de reforçar la seguretat al centre AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 17 Febrer 2023 22:06

La Policia Local de Cunit ha iniciat torns especials de patrullatge de proximitat pel nucli antic amb l’objectiu de reforçar la seguretat al centre del municipi. En els darrers dies han tingut lloc diversos fets delictius que han fet que el cos policial hagi reorganitzat l’operativitat dedicant dos agents específicament en aquesta zona.

Aquestes patrulles es realizaran de manera dinàmica, tant en motocicleta com a peu, i tindran l’objetiu de vetllar per la seguretat ciutadana del barri antic i especialment dels comerços en horaris propers al tancament de la seva activitat.

Altres unitats amb vehicle policial recolçaran la patrulla de proximitat en cas de necessitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: