Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dron de la Guàrdia Urbana de Tarragona s'incorpora a la Cavalcalda

El dispositiu controlarà la fluïdesa dels espectadors, el control de les carrosses i la bona evolució de l’esdeveniment

Imatge d'arxiu de la Unitat de Drons de la Guàrdia Urbana de Tarragona Imatge d'arxiu de la Unitat de Drons de la Guàrdia Urbana de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Gener 2023 17:08

Durant la Cavalcada de Reis de demà a la tarda, la Guàrdia Urbana de Tarragona incorporarà la Unitat de Drons  amb un dispositiu que controlarà la fluïdesa dels espectadors, el control de les carrosses i la bona evolució de l’esdeveniment, en col·laboració amb Protecció Civil i els agents de Guàrdia Urbana a peu de carrer.

Segons la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, “la Cavalcada de Reis és un dels actes lúdics més importants que es realitza cada any a la ciutat i amb més afluència de gent, en la seva major part nens, i per tant exigeix un esforç de buidatge i desviament de vehicles, així com talls de trànsit, per tal de garantir la seguretat de tots els assistents a l’acte”.

La visió del dron des de l’aire facilita molt aquesta tasca d’esdeveniments a la via pública i es per això que es col·locarà en el darrer tram central de la Rambla Nova (més a prop del Balcó) per a poder efectuar la zona d’enlairament i poder controlar tot el recorregut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: