Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gent gran de Tarragona crea el seu arbre nadalenc a l'Escola Natura

Han col·locat els seus missatges a l’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània

Membres de L'Arc Serveis han recollit aquests desitjos de persones que no poden sortir de casa i han creat l’arbre nadalenc a l’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània Membres de L'Arc Serveis han recollit aquests desitjos de persones que no poden sortir de casa i han creat l’arbre nadalenc a l’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània MARE TERRA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 23 Desembre 2022 07:41

La gent gran i en situació de dependència de Tarragona tenen moltes il·lusions pel 2023. L’Arc Serveis, membre de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) que treballa amb gent gran en centres de dia i en atenció domiciliària, ha recollit aquests desitjos de persones que no poden sortir de casa i han creat l’arbre nadalenc a l’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània.

D’aquesta manera, la gent gran també viu el Nadal, perquè l’acompanyament i la participació són essencials per la seva salut mental. Il·lusions diferents, però amb una visió comuna: la solidaritat, la salut i la felicitat. Ara el desig és que, tots aquests missatges, es facin realitat!

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: