Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus destaca "l'alt grau d'implicació" de la ciutadania en el simulacre de risc químic

El confinament ha afectat el polígon Alba i el Mercat del Camp

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, valorant el simulacre d'avui. Al seu costat, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, valorant el simulacre d'avui. Al seu costat, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà REUS.CAT
Societat ACN
Dimecres, 02 Novembre 2022 22:04

A Reus, el simulacre del Plaseqta s'ha concentrat únicament al polígon Alba i al Mercat del Camp. La Guàrdia Urbana s'ha desplegat a la carretera T-11, a les sortides de Bellisens i de Tarragona, i voluntaris de Protecció Civil han fet tasques de prevenció i seguiment en diferents punts de la zona industrial i del CIM El Camp.

L'alcalde Carles Pellicer, en la reunió del Consell Assessor a l'edifici del CAT112 de Reus, ha celebrat que el simulacre s'hagi desenvolupat segons el que estava previst. Pellicer ha agraït la feina feta per tots els participants i destacat "la importància de la cultura de la prevenció", de dur a terme simulacres de manera periòdica, i de "l'alt nivell de conscienciació de la ciutadania" en l'exercici.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: