Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La població tarragonina se sotmetrà a un simulacre d'accident químic el dia 2 novembre

El Plaseqta es reforça amb la instal·lació de més de 500 sensors per detectar fuites tòxiques

Reunió sobre el Plaseqta, amb alcaldes del territori, i l'assistència del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, a l'edifici 112 de Reus Reunió sobre el Plaseqta, amb alcaldes del territori, i l'assistència del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, a l'edifici 112 de Reus NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dijous, 14 Juliol 2022 14:15

La població tarragonina se sotmetrà a un simulacre d'accident químic el dia 2 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, després d'una dècada sense fer-se'n. Se simularà una fuita de clor i afectarà una població de fins a 60.000 persones. Protecció Civil situa l'escenari al polígon petroquímic sud. És on es va produir l'explosió d'Iqoxe.

Així se n'ha informat aquest dimecres, en una reunió a l'edifici 112 de Reus, per exposar les mesures previstes al Plaseqta als alcaldes del territori.

També s'ha fet pública la instal·lació de 519 sensors per detectar núvols tòxics en un abast de gairebé 50 quilòmetres. Amb una inversió de 550.000 euros, els sensors, repartits entre els dos polígons, seran actius a partir del 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: