Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana amb activitats de l'Orgull LGTBIQ+ a Constantí

L'espectacle “Nit de Cabaret”, el dissabte a les 23h, i la Rua de l’Orgull LGTBIQ+, el diumenge a les 11h, entre els actes destacats

Imatge de la lectura del Manifest del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+, que es va fer el 28 de juny davant l'Ajuntament de Constantí Imatge de la lectura del Manifest del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+, que es va fer el 28 de juny davant l'Ajuntament de Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 20:46

Des d'avui i fins diumenge continuen les activitats de la Setmana de l'Orgull LGTBIQ+ a Constantí, organitzades per l'Ajuntament i "Les Forques" Associació Amics del Teatre de Constantí.

Avui divendres, 1 de juliol, a les 19 hores, ha tingut lloc un col·loqui al bar de La Societat El Casino, que comptarà amb la participació de Mons Buyó, del Col·lectiu Gènere Lliure i l’Observatori contra l’Homofòbia; i Daniel Santander, estudiant d’Art, que presentat ha el projecte 'Zona segura' contextualitzant identitats homosexuals a la tercera edat.

Demà dissabte 2 de juliol, a les 23 hores, es presentarà al carrer Major l’espectacle “Nit de Cabaret”.

Els actes finalitzaran el diumenge 3 de juliol amb la Rua de l’Orgull LGTBIQ+, que sortirà des de la plaça de les Escoles Velles i recorrerà diferents carrers del municipi. El final de festa serà al carrer Major amb la periodista Elsa Ruiz, actuacions musicals i un DJ.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: