Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sandra Guaita: "Tarragona torna a estar al mapa de les inversions del govern d'Espanya"

La diputada socialista al Congrés celebra que es destinin 7 milions a la rehabilitació integral del museu i de la necròpolis paleocristiana de Tarragona

La diputada socialista, Sandra Guaita, conversant amb la ministra Reyes Maroto, durant la seva visita a Tarragona La diputada socialista, Sandra Guaita, conversant amb la ministra Reyes Maroto, durant la seva visita a Tarragona PSC
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Mai 2022 21:57

La diputada del PSC per Tarragona, Sandra Guaita, ha qualificat avui com una “excel·lent notícia per la ciutat” la inversió de 7 milions d’euros que el govern de Pedro Sánchez destinarà a la rehabilitació integral del museu i de la necròpolis paleocristiana de Tarragona.

Sandra Guaita ha recordat que “durant la campanya electoral vàrem dir que si guanyàvem tornaríem a posar les comarques tarragonines al mapa de les inversions de l’Estat i així ha estat. El PSC fa el que diu i diu el que fa.”

Així, la diputada reusenca ha explicat que “lluny de ser un fet aïllat” aquesta inversió milionària que avui s’ha fet pública i que beneficiarà a Tarragona se suma a un llarg llistat d’inversions que beneficien directament als tarragonins i a les tarragonines.

“Per posar només un exemple, les inversions que es destinen a les comarques tarragonines en aquests darrers anys de govern de progrés s’han incrementat en més d’un 30% en relació al període de l’executiu del PP, amb Rajoy de president. Amb govern socialista la demarcació de Tarragona surt guanyant. Sempre!”, ha reblat.

D’entre les inversions més destacades, la diputada del PSC ha destacat els més de 140 milions d’euros que s’han adreçat a la línia Vandellòs-valència, els 112 milions destinats a la millora de la xarxa ferroviària convencional a la demarcació o els 24 milions d’euros per sufragar els treballs de l’autovia A-27 en els trams compresos entre la variant de Valls i Montblanc.

“De fet, aquesta millora de les inversions a casa nostra és tan innegable que en els darrers anys quasi tots els diputats i diputades per Tarragona –de tots els partits polítics amb representació al Congrés- han votat a favor dels pressupostos de l’Estat del Govern del president Pedro Sánchez. Quina major mostra es necessita de què, en efecte, la província de Tarragona ha tornar al mapa inversor del Govern d’Espanya?”, s’ha preguntat retòricament.

Finalment, Sandra Guaita ha lamentat que aquest increment de les inversions del Govern de l’Estat a Tarragona “no s’ha vist acompanyada per un increment similar de les inversions de la Generalitat a les comarques tarragonines. Ni de lluny. Desgraciadament ja fa anys que els i les socialistes denunciem que les inversions de la Generalitat al Camp de Tarragona han passat, de mitjana, de més de 150 milions d’euros anuals amb govern d’esquerres a menys de 50 milions d’euros amb Govern independentista. No s’entén, realment, aquesta desinversió objectiva tret de lamentar que en alguns despatxos de la Generalitat a Barcelona deuen pensar que Catalunya s’acaba al sud del Llobregat...”

En aquest sentit, la diputada ha emfatitzat que quan retorni el PSC al Govern de la Generalitat tornarà a invertir a Tarragona “tal i com ja estem fent al Govern d’Espanya”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: