Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joves del projecte Part Baixa Amunt! participen en la plantada col·laborativa de la plaça dels Infants

S’han plantat desenes de plantes i flors que han millorat la imatge de la plaça

Imatge de la plantada col·laborativa que s'ha celebrat, aquest dissabte al matí, a la plaça dels Infants de Tarragona Imatge de la plantada col·laborativa que s'ha celebrat, aquest dissabte al matí, a la plaça dels Infants de Tarragona COMBINATS
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Mai 2022 11:40

Joves del projecte Part Baixa Amunt! han participat aquest dissabte al matí en la plantada col·laborativa organitzada per la conselleria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Tarragona a la plaça dels Infants. L’objectiu d’aquesta acció era millorar la imatge de l’espai, fer-lo més amable per a la ciutadania i ampliar la vegetació de la plaça. Aquestes eren algunes de les reivindicacions més reclamades per part de l’associació de veïns de la Part Baixa, que fa mesos que demanen més atenció per part de l’Ajuntament.

Desenes de veïns de totes les edats s’han acostat fins a la plaça dels Infants per participar en la plantada col·laborativa. Des de la conselleria s’han facilitat eines, terra, guants i plantes i flors de tot tipus perquè la ciutadania pogués actuar de manera autònoma. Alguns dels joves integrats dins del projecte Sostre 360 de la Fundació Eveho, i també membres de Part Baixa Amunt!, han volgut participar activament en l’acció.

“M’agrada molt ajudar en aquestes accions. Des de ben petit que tinc experiència plantant i treballant la terra, perquè la meva família té moltes terres al Marroc. Des de verdures fins a fruita, tot servia per donar-nos de menjar”, explicava aixada en mà en Youssef Dahan als veïns de la zona. El seu company i amic, Yassin Kerroum, també s’ha mostrat “content” i “satisfet” pel fet de participar en la plantada i, al mateix temps, conèixer i parlar amb els veïns de la Part Baixa.

Per a la tècnica del projecte Part Baixa Amunt! de la Cooperativa Combinats, Camila Ayala, aquestes accions són “fonamentals” per treballar la integració comunitària dels joves. “S’apliquen molt per a ajudar i deixar el barri més bonic, i això els veïns ho valoren. A més, comparteixen una estona amb ells i els coneixen millor. D’aquesta manera trenquem barreres i estigmatitzacions”, ha destacat Ayala.

La plantada col·laborativa s’ha allargat entre les 11 i les 12.30h del migdia i ha estat molt ben valorada pel veïnat. Està previst que aquest tipus d’accions es vagin repetint al llarg de l’any i en diversos punts del barri, per tal de millorar i fer més amable alguns punts de la Part Baixa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: