Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cadena Ohtels avança l'obertura dels hotels del Vendrell i Vila-seca per acollir refugiats ucraïnesos

Els trasllats els organitza Creu Roja i s'atendran 300 persones a cada establiment

Els trasllats els organitza Creu Roja i s'atendran 300 persones a cada establiment Els trasllats els organitza Creu Roja i s'atendran 300 persones a cada establiment CREU ROJA
Societat ACN
Dijous, 24 Març 2022 00:07

L'Hotel Ohtel Sant Salvador de Coma-ruga, al Vendrell i l'Ohtel La Hacienda de la Pineda, a Vila-seca, han avançat la seva obertura de temporada –prevista per al mes d'abril– per acollir refugiats ucraïnesos.

L'Hotel La Hacienda ha obert aquest dimecres i ja acull més de tres-centes persones. Aquest dijous arribaran a l'Hotel Sant Salvador 298 refugiats i "un gran nombre més" a Vila-seca. La Creu Roja s'encarrega dels trasllats.

Els dos establiments s'han preparat "per gestionar de forma àgil i eficaç" les necessitats de les famílies ucraïneses. Ohtels col·labora amb l'expedició solidària 'Comboi Ucraïna' que va sortir de Salou divendres passat amb material humanitari i portarà a Tarragona una família ucraïnesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: