Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fundació Estela té una nova residència per a usuaris amb discapacitat intel·lectual a Tarragona

La llar ofereix 24 places públiques que gestiona la Xarxa Santa Tecla

Sala d'estar de la residència-llar de la Fundació Estela a Tarragona Sala d'estar de la residència-llar de la Fundació Estela a Tarragona XARXA SANTA TECLA
Societat ACN
Divendres, 11 Març 2022 20:33

La Fundació Estela té una nova llar-residència a Tarragona amb 24 places públiques per a usuaris i usuàries amb discapacitat intel·lectual, majors d'edat. La Xarxa Santa Tecla, amb un pressupost de 2,4 milions d'euros, ha rehabilitat les dues plantes de l'equipament, ubicat a la Rambla Vella, al centre de la ciutat.

La llar té dues unitats de convivència totalment independents, per a 12 persones cadascuna, i prioritza les habitacions individuals, el confort i la intimitat dels residents. A més cada unitat de convivència disposa de cuina, bugaderia i rebost propis. La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, l'ha inaugurat aquest divendres al migdia, amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

La residència està situada al centre de la ciutat per millorar l'autonomia i l'accessibilitat dels usuaris al nucli urbà i que tinguin "més interacció" amb la societat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: