Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell acull aquest cap de setmana una trobada de joves d'esplais de Catalunya i les Illes Balears

Els adolescents treballaran temes com la mort, la salut mental, les relacions afectives o les addicions

Enguany la Trobada Catalana de Joves (TrocaJove) que organitza el Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) es dividirà entre Calafell i Tiana, per evitar aglomeracions Enguany la Trobada Catalana de Joves (TrocaJove) que organitza el Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) es dividirà entre Calafell i Tiana, per evitar aglomeracions ARXIU / FUNDACIÓ PERE TARRÉS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Març 2022 18:09

El pròxim 12 i 13 de març tindrà lloc la Trobada Catalana de Joves (TrocaJove) que organitza el Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC)-Fundació Pere Tarrés, on participen adolescents i joves dels centres d’esplai de Catalunya i les Illes Balears.

Un esdeveniment que recupera la presencialitat i que els adolescents i joves han agafat amb il·lusió, després de dos anys de trobades virtuals. Bona mostra d’això és la participació que supera el miler d’assistents, xifres similars a les que es registraven abans de la pandèmia. Això sí, com a mesura de prevenció s’ha decidit dividir la trobada en dos espais diferents: La casa de colònies Artur Martorell (Calafell) i l'alberg de La Conreria (Tiana).

Es tracta d’una trobada per treballar amb els joves temes de reflexió i activitats pràctiques sobre reptes actuals que els interpel·len. En aquesta ocasió, durant tot el cap de setmana es duran a terme activitats formatives, de lleure educatiu i lúdiques, així com debats i xerrades en les quals adolescents i joves abordaran diferents tabús com ara la mort, la salut mental, les relacions afectives o les addicions.

La directora del circ, un pallasso, un acròbata i un mag seran alguns dels personatges que guiaran els adolescents i joves a través del món del circ. Aquest, però, no serà un espectacle circense qualsevol, sinó que, a través d’ell, els participants de la trobada de joves de centres d’esplai s’endinsaran en el món dels tabús.

Això ho faran a través d’un cap de setmana replet d’activitats que començaran aquest dissabte, a les 10:30h. Al llarg del matí podran conèixer els personatges que els acompanyaran durant els dos dies. Ara bé, la inauguració oficial de la trobada serà a les 13:00h quan se’ls presentarà el gran espectacle que tindrà lloc l’endemà.

El diumenge després de dinar, finalitzarà un cap de setmana intens i ple d’aprenentatges amb els parlaments de l’Anna Grau, presidenta del MCECC, així com Joan Morte, vicepresident del MCECC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: