Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el 8M

Durant l’acte s’ha fet la lectura del manifest, la col·locació de la placa del Consell Consultiu de les Dones i el repartiment de mascaretes liles per tothom

Lectura del manifest oficial del 8M per part de la presidenta del Consell Comarcal i d'alcaldesses del Baix Camp Lectura del manifest oficial del 8M per part de la presidenta del Consell Comarcal i d'alcaldesses del Baix Camp CCBC
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Març 2022 09:59

Aquest dimarts al matí, 8 de març, s’ha dut a terme la lectura de la Declaració Institucional del 8 de març al pati del Consell Comarcal del Baix Camp. La lectura del manifest ha anat a càrrec de Rosa Maria Abelló, presidenta del Consell Comarcal, Carmina Blay, alcaldessa de Montbrió del Camp, Beatriz Mayordomo, alcaldessa de Riudecols, Meritxell Romanos, alcaldessa d’Arbolí, Lourdes Martorell, alcaldessa de La Febró i Daniel Sagalà, director de Serveis Territorials de Drets Socials a Tarragona.

Acció comarcal

També s’ha col·locat la placa del Consell Consultiu de les Dones amb el lema: ‘Sense dones, no hi ha vida’ al pi del mig del pati del Consell per simbolitzar  a força i l’essència de la figura de la dona. Una acció que també duran a terme els municipis de la comarca durant el dia d’avui o aquesta setmana, ja que forma part de l’acció comarcal conjunta decidida pel Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.

placa Sense dones no hi ha vida Baix Camp

Tallers de teatre i xerrada sobre maternitat i feminisme

Des de l’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal s’han organitzat altres activitats relacionades amb el 8M per aquesta setmana. Com és el cas d’uns tallers de teatre educatius pels alumnes de 4t de l’ESO als instituts de les Borges del Camp i Miami, i una xerrada sobre maternitat i feminisme a càrrec de la fisioterapeuta Itxaso Galdós, que es realitzarà divendres 11 de març, de 13 a 14.30h, a través de teams (clic en aquest enllaç) i que hi pot assistir tothom qui ho vulgui de forma gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: