Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Montmell posa en marxa les primeres càmeres de lectura de matrícules

Els dos punts de vigilància estan ubicats a la TV-2401, entre l'entrada de la urbanització del Mirador del Penedès/Mas Mateu i La Joncosa del Montmell per cobrir la zona sud del municipi

Els dos punts de vigilància estan ubicats a la TV-2401, entre l'entrada de la urbanització del Mirador del Penedès/Mas Mateu i La Joncosa del Montmell per cobrir la zona sud del municipi Els dos punts de vigilància estan ubicats a la TV-2401, entre l'entrada de la urbanització del Mirador del Penedès/Mas Mateu i La Joncosa del Montmell per cobrir la zona sud del municipi AJUNTAMENT DEL MONTMELL
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Gener 2022 18:27

Ja s'han posat en marxa els primers dos punts de vigilància de càmeres de lectura de matrícules al Montmell (Baix Penedès). Aquests dispositius llegeixen les matrícules dels vehicles per informar directament als Mossos d'Esquadra. Les càmeres no faran tasques de control de velocitat (RADAR) ni d'amonestació de cap mena. Per altra banda, l'ajuntament ha deixat clar que no tindrà accés a la informació registrada per aquests dispositius.

Els dos punts de vigilància estan ubicats a la carretera TV-2401, entre l'entrada de la urbanització del Mirador del Penedès/Mas Mateu i La Joncosa del Montmell, per cobrir la zona sud del municipi.

càmera vigilància el Montmell vert

Amb la instal·lació d'aquestes càmeres l'Ajuntament del Montmell espera augmentar significativament la seguretat del municipi, i és un primer pas per anar augmentant la seguretat gradualment ja que hi ha previst anar cobrint tot el municipi en els anys vinents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: