Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Excursionisme Torredembarra organitza un cap de setmana solidari amb el Nepal

Una Master Class de Zumba, la projecció d'una audiovisual i una caminada popular, entre les activitats programades

L’import de totes les activitats es destinarà a l’organització INDRENI del Nepal L’import de totes les activitats es destinarà a l’organització INDRENI del Nepal INDRENI
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 21:42

El Club Excursionisme Torredembarra ha organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport, un cap de setmana solidari amb el Nepal, aquests propers 23 i 24 d’octubre.

Les activitats començaran, aquest dissabte 23 d'octubre, de 12 a 13.30h, amb una Master Class de Zumba, a càrrec del Gimnàs Apolo, a la plaça del Castell. L'import solidari de participació és de 5 €. En finalitzar la classe, la Regidoria d’Esport oferirà un aperitiu.

A les 19 h, es projectarà l’audiovisual 'Nepal: El país de les més altes muntanyes. Lobouche Est 6.119 m', a Cal Maiam (carrer de Santa Rosalia, 38).

L'endemà diumenge 24 d'octubre, a les 09h, s'organitza una caminada popular de 10 km aproximadament. El lloc de sortida serà la plaça del Castell i el d'arribada, la Zona Esportiva Municipal. L'import solidari de participació també serà de 5 €. En finalitzar la caminada, la Carnisseria El Tallant oferirà llonganissa a la brasa als partcipants.

Les inscripcions presencials s’han de realitzar a les oficines del Club Excursionisme, al Poliesportiu Sant Jordi, els dimecres de 19 a 20.30 h. Per a inscripcions en línia, cal ingressar l’import solidari (5 €) al compte corrent del Club: ES46 3025 0023 3914 0004 0345. Després, cal enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom, activitat escollida i adjuntar el justificant d’ingrés.

Si es vol col·laborar però no es pot participar en cap activitat, també s’accepten donacions al compte corrent del club, indicant Solidaritat amb Nepal.

L’import de totes les activitats es destinarà a l’organització INDRENI.org

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: