Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Banc Obrer realitza una entrega d'aliments multitudinària a Tarragona

Unes 40 famílies es van apropar diumenge al local de l'AV La Floresta, on es van repartir més de 90 bosses amb productes bàsics

Unes 40 famílies es van apropar diumenge al local de l'AV La Floresta, on es van repartir més de 90 bosses amb productes bàsics Unes 40 famílies es van apropar diumenge al local de l'AV La Floresta, on es van repartir més de 90 bosses amb productes bàsics BANC OBRER
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Març 2021 08:34

Aquest diumenge 28 de febrer, al migdia, el Banc Obrer va organitzar un lliurament d'aliments al local social de l'Associació de Veïns de la Floresta. En concret, es va realitzar el repartiment d'aliments bàsics no-peribles i productes d'higiene. Al llarg del matí, unes 40 famílies es van apropar al local, on es van repartir més de 90 bosses amb productes bàsics que s'havien recollit les setmanes anteriors. L'objectiu de l'acció és donar suport a les famílies treballadores de barri, que especialment s'han vist afectades per la crisi de la Covid-19 i la desatenció per part de les institucions governamentals.

En total, es van repartir més de 90 bosses de productes bàsics: 

Banc Obrer bosses

El Banc Obrer és una ONG alternativa basada en la solidaritat i el treball conjunt com a mitjà per lluitar contra la pobresa i la misèria. L'organització explicar que treballa des de la solidaritat entre iguals, "de gent com tu i com jo, i trenquem les barreres de la col·laboració involucrant a famílies i persones que participen activament dins de la pròpia organització".

El Banc Obrer considera que ha revolucionat la forma d'ajudar i de fer front a la pobresa: "Trenquem amb la caritat. Acabem amb el binomi d'ajudant i beneficiari. A la nostra associació tots i cadascun dels integrants som voluntaris que treballem junts per tirar el projecte endavant pel bé col·lectiu, sense importar nacionalitat, raça o orientació sexual: el que ens uneix és la nostra relació entre iguals i el nostre treball per acabar amb la desigualtat a Espanya. La pobresa a casa nostra és un fet i és el motiu pel qual existim".

Les activitats principals de l'organització giren al voltant del banc d'aliments solidari en què tant les persones beneficiàries com el voluntariat són part activa de la feina. Així mateix, el Banc Obrer estructura el seu treball als barris creant xarxes de col·laboració entre veïns, associacions de veïns i petits comerços de barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: