Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Galetes solidàries al Mercat Central de Tarragona

Todos En Azul col·labora amb el projecte 'Mi Héroe', que té per objectiu fer arribar els superherois preferits als infants ingressats als hospitals

La parada de Todos En Azula, amb galetes solidàries, al Mercat Central de Tarragona La parada de Todos En Azula, amb galetes solidàries, al Mercat Central de Tarragona TODOS EN AZUL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 12 Novembre 2020 18:55

L'associació Todos En Azul, que dona suport a les famílies amb nens i nenes amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), estarà present aquests dies al Mercat Central de Tarragona amb una parada amb galetes solidàries per col·laborar amb l'associació Proyecto Mi Héroe. El projecte té per objectiu fer arribar els superherois preferits als infants ingressats en centres hospitalaris, especialment, als nens i nenes malats de càncer. A l'estand també s'informarà dels projectes de Todos En Azul a Tarragona, com la distribució de pictogrames per a infants amb autisme per tota la ciutat.

La parada estarà present al Mercat Central fins que s'esgotin les existències de la venda de galetes. La instal·lació d'aquest espai ha estat possible gràcies a la col·laboració d'ESPIMSA, empresa municipal que gestiona els mercats de Tarragona.

estand galetes solidàries

'Mi Héroe'

Proyecto Mi Héroe és una organització sense ànim de lucre impulsada per un grup de joves vinculats al món de l'espectacle. Quan s'entrega un superheroi a un infant malalt “aconseguim que s'oblidin de les seves pors i preocupacions i els arranquem un somriure, al costat del seu ídol, que tan sols havien vist per televisió”. Per aconseguir els vestits de superherois, l'organització posa a la venda productes 'Mi Héroe'.

L'associació col·labora amb hospitals, centres infantils i esdeveniments solidaris portant-hi els millors personatges. Al Camp de Tarragona han col·laborat, entre altres, amb l'Hospital Joan XXIII, amb l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i amb la cursa solidària 'FunRun' de PortAventura.

Actualment estan treballant en un pròxim espectacle que compta amb especialistes i actors per a esdeveniments solidaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: